Köpvillkor

KÖPVILLKOR

Nicaag har ambitionen att hålla hög service. Ta del av våra köpvillkor nedan innan köp och vid eventuella frågor kontakta oss gärna!

 

PRISER

Alla priser är i SEK, inklusive moms om 25 %, Fraktkostnad tillkommer och redovisas innan bekräftat köp.

 

ORDERBEKRÄFTELSE

När din beställning har inkommit skickas en orderbekräftelse till angiven e-mailadress.

 

BETALNING

Våra ordinarie betalningsvillkor, vid beställning via vår webbshop sker betalning enkelt och säkert med Payson eller Stripe. Även om du inte har ett PaysonKonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Payson startade 2004 i Sverige och flera miljoner personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet. Läs mer om Payson här: www.payson.se. För beställning/leverans utanför Sverige kontakta oss innan köp.

Stripe har granskats av en PCI-certifierad revisor och är certifierad enligt PCI Service Provider Level 1. Detta är den strängaste certifieringsnivån som finns inom betalningsbranschen. För att åstadkomma detta använder vi klassens bästa säkerhetsverktyg och metoder för att upprätthålla en hög säkerhetsnivå på Stripe.
Alla kortnummer är krypterade i vila med AES-256. Dekrypteringsnycklar lagras på separata maskiner. Ingen av Stripes interna servrar och demoner kan erhålla kortnummer i klartext men kan begära att kort skickas till en tjänsteleverantör på en statisk godkännandelista. Stripes infrastruktur för att lagra, dekryptera och överföra kortnummer körs i en separat värdmiljö och delar inte några referenser med Stripes primära tjänster (API, webbplats och så vidare).
Här är dokumentet där du kan granska informationen: https://stripe.com/docs/security/stripe#program-terms-and-conditions

Genom Stripe använder vi oss av Klarna. Ni kan läsa mer om Klarnas alla villkor här: https://www.klarna.com/se/villkor/

 

ÅNGERRÄTT

Du har ingen lagstadgad ångerrätt när du köper biljett till ett evenemang. Det spelar ingen roll hur du har gjort köpet. Ofta när du handlar på nätet har du ångerrätt i 14 dagar, men det gäller alltså inte för evenemangsbiljetter.

Har du fått förhinder vid sjukdom eller av någon annan anledning finns möjlighet att överlåta biljetter till någon annan. Det är inte tillåtet att sälja vidare evenemangsbiljetter.

 

FORCE MAJEURE

Nicaag är befriad från påföljd för underlåtenhet att fullgöra leverans av beställda varor, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständigheter och dessa försvårar, förhindrar, eller försenar fullgörandet.

Befriande omständigheter skall anses vara bla. myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, strejk, brand eller översvämning, sabotage eller olyckshändelse av större omfattning. I Force Majeure ingår också myndigheters beslut som påverkar marknad och produkter negativt, tex. restriktioner, varningar, försäljningsförbud, etc.

 

ANSVARSBEGRÄNSINGAR

Nicaag kan inte garantera att informationen på vår hemsida är fullständig eller riktig. Uppgifter och lagregler kan ha ändrats så att det påverkar informationen på webbplatsen. Även externa länkar och dokument kan ha ändrats utan vår vetskap och vi tar inte ansvar för denna informationen.